Ideellt arbete

MIKA Gruppen ställer ideell tid till förfogande för en god samhällsutveckling. Se nedanstående uppdrag som vi är engagerade i. 

 

Nämndeman i Hälsinglands Tingsrätt

För MIKA Gruppen är det viktigt att bidra till ett bättre samhälle. Ett sätt för oss att bidra till samhället och att göra skillnad i människors liv är att en av våra medarbetare är nämndeman i tingsrätten, vilket vi är mycket stolta över.

Rollen som nämndeman i tingsrätten är en viktig och ansvarfull roll som ger möjlighet att göra verklig skillnad i samhället. Arbetet medför att man ibland måste vara ledig från ordinarie arbete. Som arbetsgivare ser vi det som en självklarhet att anpassa arbetssituationen så att det är möjligt. 

 

Styrelseledamot i Företagarna Hudiksvall
År 2023 blev Bodil Nylander invald i styrelsen för Företagarna Hudiksvall. Uppdraget passar henne bra då hennes passion är att stärka lokala företagsledare genom att hjälpa dem bedriva ett relevant och robust hållbarhetsarbete för att säkra compliance och omställning – och därmed framgång. Hon har också tidigare erfarenhet av aktivt styrelsearbete i ett flertal föreningar. 

Företagarnas uppdrag ligger inom fyra huvudområden:

  • Politik och påverkan
  • Kunskap
  • Nätverk
  • Förmåner

Målet med verksamheten är att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.

Senast uppdaterad 26 april 2023