Kontakta oss på MIKA Gruppen

Du är alltid välkommen att kontakta MIKA Gruppen för att diskutera just din specifika situation. Tillsammans identifierar vi olika möjligheter för er inom miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöområdet. 

Vi bjuder gärna på kaffe och bulle om du kommer förbi hos oss i Leimirhuset (nära Hotell Strandpiren) där vi har en härlig utsikt över Hudiksvallsfjärden. Eller så kommer vi till dig! Tillsammans med dig gör vi alltid vårt bästa att hitta en smart och kostnadseffektiv lösning. Vårt nätverk av samarbetspartners erbjuder kompletterande kompetens.


Telefonväxel: 0650-52 50 90
E-postadress: info@mikagruppen.se
Besöksadress:
Kastellvägen 2C (Leimirhuset) i Hudiksvall 
Postadress: Långede 116, 824 73 Delsbo

Klicka här för karta!

Du kan också skicka ett meddelande via formuläret nedan:

Personlig kontakt

Karin Hansson

Karin Hansson

0650-52 52 03

Karin har ett skarpt öga för detaljer och en bred kunskapsbas inom miljörätt. Med ett förflutet som anställd på Länsstyrelsen och som miljöchef på Ljusdals kommun har hon gedigen erfarenhet av myndighetsarbete, lagstiftningsfrågor och arbetsledning. Karin bistår er i förslagsvis arbetsmiljö- och miljöplaner, tillståndsärenden och ledarskapsfrågor.

Bodil Nylander

Bodil Nylander

0650-52 52 02

Bodil har en stor passion för att bygga hållbara, effektiva verksamheter. Att frigöra tid till kärnverksamheten genom ordning och reda genom hela kundföretaget är Bodils mål. Efter att ha identifierat kundföretagets styrkor och svagheter sätter hon upp en anpassad och alldeles lagom utmanande färdplan framåt. Bodil ägnar sig bland annat åt att bygga/internrevidera era ledningssystem eller att ta fram er hållbarhetsrapport. 

Klara Westling

Klara Westling

0650-52 52 01

Klara är en miljövetare som valt att inrikta sig på miljöledningssystem. Hon har ett stort engagemang och intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor och strävar efter ett så hållbart levnadssätt som möjligt. Som person är hon strukturerad, social och väldigt motiverad att tillsammans med MIKA Gruppens kunder arbeta fram hållbara lösningar.